Sverige

Med ett klimat som ger varma somrar med långa, ljusa skandinaviska nätter och vintrar med svår frost, är Sverige ett populärt turistmål. Ovanför polcirkeln kan man även uppleva enastående fenomen, Midnight Sun, som är mest häpnadsväckande i slutet av juni. Svenskarna är sport freaks. Antalet amatöridrottare stort.Dette är förmodligen bidragit till att svenskarna rekrytera relativt stort antal idrottare att den professionella idrottsvärlden. För att nämna namn som Björn Borg, Sterling Moss och Ingemar Stenmark. Likaså den svenska befolkningen en av världens högsta medellivslängden, säkert en källa till hälsosamma rekreation stil. Vill du verkligen njuta och uppleva den stora, vackra öppna platser i Sverige är en skid ett självklart sätt att göra det på.Det är nyttigt för både kropp och själ. I norra Sverige, som gränsar till Norge, den alpina bästa alternativen. Här finns möjlighet att skulpteras, dubbla tips, snowboard, telemark och mycket mer.  

Skidanläggningar är av högsta internationella standard.Det alpina VM hölls så i Åre Ski Centre i 2007. Att standarden är så hög bör inte avskräcka nybörjare och mellanliggande och avancerade ryttare från att leta efter dessa platser. Vi har tänkt någon med ett varierat utbud från små barn till toppen professionella utövare. För längdskidåkning entusiasten är Sverige helt enkelt ett paradis. Från Lappland i norr till Dalarna i söder finns ett system av spår som är sammanflätade. Hyddor utspridda i området med bekvämt avstånd kan användas för att overnatning.Variationerne är oändlig både i valet av art och svårighetsgrad. Skidsäsongen sträcker sig från november och på vissa ställen ända upp i maj. Förutom skidåkning, många av de centra som fokuserar på andra aktiviteter för vuxna och barn, så du kan planera en semester där annorlunda inriktning behov.

Populära skidorter i Sverige

Vemdalen
Vemdalen kollektion är döpt efter den 3 områden: Björnrike, Vemdalsskalet och Klövsjö / Storhogna, med bara några miles mellan varje. Björnrike är en mycket trevlig familj plats med långa, välpreparerade spår i en kuperad terräng - 180 km totalt i den vackra vildmarken. Brickorna är lämpliga för nybörjare och mellanliggande och avancerade ryttare alpina skidåkare. Vemdalsskalet ger mycket variation och alternativ av de 19 körningar. Med en höjd av 710 m är snö enheten ganska bra. Den 2 toppar, Hovdefjället och Skalsfjället erbjuder stora utmaningar för den erfarna. Klövsjö / Storhogna har både några av de mest utmanande backar och samtidigt lite ljus på berget.

Riksgränsen
Riksgränsen är inte bara Sverige utan i hela världens nordligaste skidort. Med en plats 300 km från polcirkeln, är vi här i ett område med midnattssol på sommaren. Bergen bildar fantastiska formationer, tillsammans med fjordar, ger djup skönhet unika naturupplevelser. Alla hissar är i bra närhet till hotell och erbjuder ett urval av 34 körningar. Här är mycket bra offpist möjligheter, och man bör inte glömma att skidåkning i midnattssol ger en kick. De andra erbjudanden är turer i snömarker med hundeforspand, isklättring, helikopterskidåkning och inte att förglömma lappar stolta traditioner MHT spa-bad, massage, etc.